ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Ξεκινήσαμε την υλοποίηση της εφαρμογής για το πρώτο τεύχος του GoCar Magazine το 2013 και είμαστε πολύ περίφανοι που έχουμε ήδη φτάσει πάνω από 48 τεύχη και συνεχίζουμε. Πρόκειται για ένα από τα ελάχιστα πραγματικά διαδραστικά περιοδικά κι ένα από τα ελάχιστα που έχουν τόσα πολλά τεύχη και λειτουργεί πλέον και σε Android.

GoCar Magazine app promotion image

Περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ

Πατάτε σε συγκεκριμένα σημεία των άρθρων, όπου υπάρχει σχετική ένδειξη και εμφανίζονται περισσότερες λεπτομέρειες μόνο όταν εσείς το θέλετε.

Τρίξτε κι αποκαλύψτε!

Με παιχνιδιάρικη διάθεση σας δίνουμε την δυνατότητα να τρίξετε εικόνες και να αποκαλυφθούν εκπλήξεις.

Σύρε για να δεις περισσότερες εικόνες και βίντεο

Σε αρκετά σημεία υπάρχει η δυνατότητα να δείτε διάφορες φωτογραφίες και βίντεο του άρθρου με μια απλή κίνηση με το δάκτυλο.

Πατήστε και κάτι θα γίνει!

Σε αρκετά σημεία κρύβουμε εκπλήξεις που αρκεί να πατήσεις σε συγκεκριμένο σημείο για να αποκαλυφθούν, όπως επιλογή χρώματος αυτοκινήτου.

Δείτε βίντεο

Ένα από τα πλέον ισχυρά χαρακτηριστικά του περιοδικού είναι τα εντυπωσιακά βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε πατώντας οπουδήποτε υπάρχει σχετικό εικονίδιο.

Ακούστε ήχους

Υπάρχουν σημεία όπου ο ήχος δίνει μια χαρούμενη νότα, όπως το να ακούγονται μαρσαρίσματα!

Περίστρεψε την οθόνη

Σε πολλά σημεία έχει προστεθεί επιπλέον περιεχόμενο στην εναλλακτική διάταξη οθόνης, οπότε αρκεί να στρέψετε την σησκευή ώστε να δειτε σχεδικό βίντεο, slideshow και άλλα!

Δείτε το Video

SCREENSHOT

Το 1ο ελληνικό περιοδικό αυτοκινήτου για φορητές συσκευές!

Λίστα αγώνων
Φίλτρα αγώνων
Φόρμα αγώνα
Στατιστικά αγώνα
Φορμα αγώνα

Κατεβάστε την εφαρμογή

Κατεβάστε στην συσκευή σας το Google Play Store και το App Store το app του GoCar Magazine και έχετε την πληρέστερη ενημέρωση για το αυτοκίνητο κυριολεκτικά στα χέρια σας...

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε μια προσφορά για να αναπτύξουμε και την δικιά σας εφαρμογή.