ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Ξεκινήσαμε την υλοποίηση της εφαρμογής Phileas Guides για την Κάρπαθο το 2014 και είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε ήδη εξαπλωθεί σε 4 χώρες και 13 περιοχές. Πρόκειται για εύχρηστους οδηγούς, με καταχωρήσεις από όλες τις κατηγορίες (φαγητό, ποτό, διασκέδαση, μετακινήσεις, σημεία ενδιαφέροντος κλπ) και όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για κάθε περιοχή.
Συνοδεύεται από ένα πλήρες διαχειριστικό σύστημα, από όπου οι διαχειριστές μπορούν να περνούν νέες καταχωρήσεις, να στέλνουν push notifications και να έχουν πλήρη εποπτία του περιεχομένου των εφαρμογών.

App Store

Εύκολη κατηγοριοποίηση καταχωρήσεων

Για κάθε περιοχή που υποστηρίζουμε, οι καταχωρήσεις έχουν κατηγοριοποιηθεί σε σαφείς κατηγορίες και υποκατηγορίες ώστε να είναι εύκολη η εύρεση τους.

Εύκολη αναζήτηση

Οι χρήστες μπορούν να αναζητούν την καταχώρηση ή την κατηγορία που αναζητούν εύκολα και γρήγορα.

Ειδοποιήσεις

Σε κάθε οδηγό στέλνονται push notifications που ενημερώνουν τους χρήστες για δρώμενα και προσφορές που τους ενδιαφέρουν.

Χρήσιμες πληροφορίες

Εμφανίζουμε τις πλέον χρήσιμες πληροφορίες για κάθε περιοχή, όπως το αστυνομικό τμήμα, την πυροσβεστική κλπ.

Διαδραστικός χάρτης

Ο κάθε οδηγός περιλαμβάνει χάρτη, όπου εμφανίζονται όλες οι καταχωρήσεις ομαδοποιημένες ανά κατηγορία και υποκατηγορία.

Διαχειριστική πλατφόρμα

Οι οδηγοί συνοδεύονται από μια εύχρηστη διαχειριστική πλατφόρμα, μέσω της οποίας οι διαχειριστές της κάθε περιοχής μπορούν να περνάνε νέες καταχωρήσεις, να στέλνουν ειδοποιήσεις κα.

Διαφημιστικός χώρος

Μέσα στην εφαρμογή υπάρχει χώρος για διαφημιστικά banners, τα οποία είτε ανοίγουν κάποια καταχώρηση είτε κάποιο website. Tα banners oρίζονται μέσα από τη διαχειριστική πλατφόρμα.

SCREENSHOTS

O πιο πλήρης τουριστικός οδηγός και οδηγός πόλης!

Menu
Map
Map with filters
Category
Subcategory
Useful Info

Κατεβάστε την εφαρμογή

Κατεβάστε στην συσκευή σας από το Google Play ή το App Store το app του Phileas Guides για την περιοχή σας και έχετε ένα πλήρη οδηγό κυριολεκτικά στα χέρια σας...

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε μια προσφορά για να αναπτύξουμε και την δικιά σας εφαρμογή.