ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Η εφαρμογή Run o' Clock επιτρέπει στους καταγραφείς αγώνων δρόμου να παρακολουθούν τους αθλητές και να περνάνε τα στοιχεία τους σε μια ενοποιημένη πλατφόρμα.

CMS Image

Ασφαλής σύνδεση

Στην εφαρμογή μπορούν να συνδεθούν μόνο οι καταγραφείς που έχουν δημιουργηθεί στη διαχειριστική πλατφόρμα από τον administrator.

Εύκολη εισαγωγή δεδομένων

Ο καταγραφέας έχει πρόσβαση μόνο στον αγώνα στον οποίο συμμετέχει. Είναι τοποθετημένος σε ένα σημείο και παρακολουθεί τους αθλητές που περνάνε από το σημείο. Όταν βλέπει κάποιον αθλητή να περνάει, χρειάζεται απλά τα εισάγει το νούμερο του και να πατήσει PASS.

Ξεκάθαρα μηνύματα λάθους

Στην εφαρμογή γίνονται όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι και εμφανίζονται ξεκάθαρα μηνύματα λάθους, ώστε ο καταγραφέας να γνωρίζει ακριβώς τι δεν έχει εισάγει σωστά. Για παράδειγμα, δεν μπορεί να εισάγει διπλή εγγραφή για έναν αθλητή και ένα σημείο του αγώνα.

Εξαγωγή δεδομένων

Ο καταγραφέας έχει την επιλογή να εξάγει όλα τα δεδομένα που καταχώρησε μέσω της εφαρμογής σε μορφή csv (εύκολα αναγνώσιμη από Excel και Google Spreadsheets) και να τα στείλει σε διάφορα κανάλια επικοινωνίας.

Διαχειριστική πλατφόρμα εύκολη στη χρήση

Μέσω της διαχειριστικής πλατφόρμας, ο administrator μπορεί να φτιάξει λογαριασμούς καταγραφέων, να προσθέσει αθλητές και αγώνες, να ορίσει τα GPS σημεία που θα είναι τοποθετημένοι οι καταγραφείς και πολλά ακόμα.

SCREENSHOTS

Μερικές εικόνες από την εφαρμογή και τη διαχειριστική πλατφόρμα

App screenshot img
App screenshot img
App screenshot img
App screenshot img
App screenshot img

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για την ανάπτυξη της δικής σας εφαρμογής!

Τηλέφωνο

+30 6946 122 864

Email

info@gorbatech.com